28 iulie 2011

Awesome:|

Inevitabil incepe sa se intample ceva strange cu mine. Ma simt tulburata, sau poate ca nu neaparat asta e cuvantul potrivit, doar ca nu stiu eu sa dau un nume starii asteia. Si nu e vorba neaparat de el, da e bai mare, pentru ca are legatura si cu el.
Acuma ca m-am acomodat aici, trebuie sa fug. Nu as pleca, dar trebuie. Am facut niste greseli, si, ca vreau, ca nu vreau, trebuie sa platesc pentru ele.
Deah, stupid me!, ca degeaba am dat cu capu o data, ca am mai dat si a 2-a si a 3-a si a 4-a oara. Dracu, mult mi-a luat sa bag la cap. Bine macar ca s-a terminat, desi o sa am cicatricea aia pe veci, si din pacate, e si "vizibila".
In fine asta era putin mai in trecut. Acuma a venit vremea sa gandesc si eu, si sa ma pun pe picioare. Vreau liniste, dar fix acuma s-a nimerit momentul in care sa pot sa fac o schimbare in viata mea, cand m-am atasat prea tare de ceva, cand vreau sa dau tot de la mine, si sa arat si eu ca sunt om. Ca totusi, sunt! Super!
 Mi-e frica putin sa nu fi gresit cumva si acuma, prin ceea ce am facut, dar aici chiar nu mai am ce face. Greselile astea sunt pe viata. Bag picioru'n ele, ca urate is, da tot le faci!
Mi-e putin frica si de ce o sa fie luna asta, ca stiu ca o fi grea. Nu-s linistita deloc, si nu imi place asta. Mai imi revin odata? Mi-e dor de cum eram inainte.
Ps: da-ma naibii daca intelegi ceva din ce-am scris aici..!

Un comentariu:

Suflet de curva spunea...

Toti vrem liniste .... :-/