12 august 2011

De la mine, pentru tine!

Nu stiu ce sa iti spun, nu imi gasesc cuvintele. Fetito, ce s-a intamplat? Ai ajuns sa ranesti singurele persoane care chiar tin la tine, ai ajuns sa dezamagesti pe oricine, inclusiv pe tine, ai ajuns sa iti uiti toate visele si sa nu-ti mai pese de nimic, nici macar de tine. Ce s-a intamplat? De ce te-ai ratacit? De ce ai cazut? Trezeste-te.

Trezeste-te fato. Inca mai poti face ceva cu viata ta. Cand erai micuta, toti credeau ca o sa ajungi sus, caci erai foarte descurcareata, foarte desteapta, ca un geniu. Ce naiba te-a doborat?

Nu vezi ce ai ajuns? Esti folosita, ignorata, esti in plus, esti data la o parte, esti scarboasa, esti ca o carpa. Asta vroiai? ..Unde ti-s visele? Cu teatrul ce s-a intamplat, cu iubirea ta? Cu scoala fato? Cu viata fato?? Tu mai simti ca traiesti? Te mai face ceva fericita? Realizezi ca esti pierduta?

Vezi ca ai nevoie de ajutor. Fato revino-ti, hai, ca sunt alaturi de tine, hai, ca sunt aici mereu, chiar daca-s dura. E pentru binele tau, te rog, fa ceva. Gandeste-te la ea..macar la ea gandeste-te, si o sa realizezi ca ea nu merita sa te vada jos. Ti-a dat absolut orice..si ai plecat cu sufletul ei. Ai fost universul pentru ea, macar la asta gandeste-te, si incearca sa iti revii.

Promit ca mereu o sa fiu aici. Hai sa facem asta impreuna, hai sa mergem mai departe, hai ca trecem peste tot ce-a fost, indreptam greseli, recuperam vise, stergem prafu.. facem totul impreuna, ca sa iesim de aici. Am nevoie de ajutorul tau fato. Uitam toate dezamagirile, stergem toate prostiile din cap, si...o luam de la capat. Se poate! Se poate. Ai nevoie de un impuls, ca sa te ambitionezi, stiu. Te rog, lasa-ma sa te ajut. Putem s-o facem.


P.S. : Te iubesc


Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca.

2 comentarii:

Anonymous spunea...

ce necazuri te-au incercat ,fato" la 20 de ani ? vezi nu sunt doar in inchipuirea ta? vezi pana nu-i prea tarziu!! ra,s DEN

Den' spunea...

:) post'ul asta a fost scris intr'un moment foarte aiurea..insa pot sa te contrazic, in sensul ca, tu nu stii ce am trait eu, si pot sa te asigur ca nu mi'a fost deloc usor. posibil sa fi exagerat putin, dar nu am deviat deloc de la esenta.. have a nice day soare:*