2 august 2011

Te iubesc.

As putea spune ca, daca privesc inapoi in trecut, ma inec in absolut toate amintirile pe care le am legate de tine, cel caruia nu credeam ca o sa ii fiu vreodata infidela, sau tu mie. (chiar daca, vorbind logic, nu aveai cum)

Au fost cele mai vii momente din viata mea, pana in momentul actual. Si nu regret nimic, in afara de faptul ca te-am lasat. Aveam nevoie de tine, de fapt am, am! Mai mult ca de aer.
Oricum, nu uit. Nu te uit. Nu am cum..faci parte din mine, esti in sufletul meu permanent. atata tot ca, nu mai iti demonstrez iubirea cum o faceam inainte.. sau poate deloc.

M-ai hranit cu de toate, cu zambeste, cu munca, stres, lacrimi, emotii, sentimente, texte, si chiar daca a fost incredibil, am reusit bineinteles, sa fac ceea ce imi sta mie in fire, sa-ti fiu infidela. 

Imi amintesc de cum a fost prima oara..prima. Nu puteam clipi de emotii, inima abia mai statea in mine (mai putin si exploda, jur). Tremura pana si carnea de pe mine. Plangeam de emotii., plangeam in mine. Si mai rau, toate erau destul de evidente, dar.. am trecut cu bine peste aceea intaia oara..cu tine!
Dupa o asemenea prima experienta eram insetata de mai mult, cat mai mult. Eram fascinata de nou, de noul acela. Vroiam sa incerc toate sentimentele noi cu tine. Vroiam sa te explorez in totalitate, si sa iti permit sa ma explorezi si tu, pana..pana..pana, nu stiu. Simteam ca deja faci parte din mine. Nici nu ma gandeam ca vreodata am sa te parasesc. Erai noul meu univers, noul meu tot.

Cu tine eram eu, cu tine aveam vise, aveam planuri. Tu imi ofereai oaza de liniste de care aveam nevoie, si fara de care, acum sunt ca o moarta vie. Probabil nu o sa intelegi niciodata iubirea pe care ti-o port, iubirea asta care ma macina pe dinauntru, care ma mananca toata, caci e neimplinita. Abia mai traiesc fara tine, nu mai am liniste fara tine, nu ma simt implinita fara tine, nu pot sa urlu de fericire fara tine, nu pot sa fiu eu, fara tine.


Vreau sa stii ca-mi pare rau. Ai ramas viu in sufletul meu..
Si daca as mai avea o singura dorinta, ar fi ca viata sa-ti ofere fericirea pe care mi-ai oferit-o tu mie.
Melodia asta e pentru tine..

P.S. : As fi vrut sa fii singurul caruia sa-i fi spus "te iubesc".


*Teatrul e mai adevarat decat viata, pe scena totul e mai viu, mai intens; tot ce simti acolo simti cu adevarat, sunt sentimentele tale, adunate intr-o viata si carora le dai drumul.*

5 comentarii:

AndreEa spunea...

Extraordinar

Suflet de curva spunea...

Teatrul e mai adevarat decat viata... bine spus... si uneori, purtand o masca, reusim sa fim noi...noi insine...

Lillee spunea...

Uite, asta e iubire. :)

Brunetik_fata_rea spunea...

super postarea:x

C.L.M. spunea...

Asta e pt. un "EL" pe care l-ai pierdut...