15 septembrie 2011

Atunci..candva..cand am fost in inima ta.

Deci nu pot sa imi dau seama cum o melodie poate sa trezeasca atata amintiri, sa descuie atatea sentimente. 
Mi-e putin dor, dar nu stiu de ce mi-e mai tare dor, de el, asa cum era atunci, acum 4 ani.., sau de momentele acelea superbe, de iarna aceea magica, de tot ce era atunci.
Imi vine sa plang putin, dar nu de durere. De dor..dar zambesc, zambesc nostalgic. A fost prea frumos, cat a fost pentru ca sa stric amintirile astea cu lacrimi de disperare
Era ca soarele pentru mine..eram rapidista lui..era micutu meu..si cate si inca mai cate. Mi-e dor de tot ce-a fost atunci. Si tot timpu ma gandesc cu melancolie la ..atunci, si nu pentru ca nu a fost perfect, ci pentru ca a fost prea frumos. Zambesc cand ma gandesc, dar e un zambet trist. 
Sa stiti ca exista si povesti de dragoste care nu lasa un gust amar. 



P.S.: Doamne, cate sentimente m-au invaluit.. si cand ma gandesc ca doar din cauza unei melodii.
.

5 comentarii:

Pui.de.geniu spunea...

si mie imi place mult melodia >:D<

Anonim spunea...

Frumos sa poti sa vorbesti asa frumos despre o relatie trecuta. Din pacate, de cele mai multe ori raman regrete si cum ziceai iti lasa un gust amar. Din fericire insa exista si povesti de dragoste care iti aduc un zambet pe fata, povesti care dau dreptate zicalei "Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat".

Annitu spunea...

Lasă, uneori muzica e tot ce ne-a mai rămas....şi e singura care ne poate ajuta să ne amintim nişte momente unice din viaţa noastră...:*

Goda spunea...

Asculta si tu ceva de la parazitii;)) aia o sa-ri readuca zambetul pe buze:d Oricum e trist cand ai ceva si pierzi dar nah...is this the life:))

Aira spunea...

Melodia e destul de trista ,si de obicei tipul asta de cantec iti trezeste amintiri.
Si ai drepatete ...se intampla cateodata ca unele povesti de dragoste sa nu lase un gutst amar...