22 februarie 2012

Etichete gresite

Tot auzeam pe multi vorbind, laudand un site de tricouri, unde gasesti tricouri personalizate, de buna calitate, si mai stiu io ce ziceau pe acolo.. Logic, sceptica de felul meu, si crezand ca e vorba de un site de tricouri ca oricare altu, ca doar reclama ii de el si ca are si preturi inspaimantator de uriase, la fel ca toate, nici nu am intrat sa vad ce si cum..

Ma, nu trec cateva zile, iar vad mass-uri, share-uri si toate cele.. Bun, fiind crizata ziua aceea, dau click pe linkul de la site, cu gandul ca am ce critica si am cu ce sa le inchid gura lu astia care tot o ard cu reclama.. Opaa, error! Cand se incarca pagina, ma trezesc ca ridicasi spranceana stanga pana in tavan.. De uimire, bineinteles. Clar, din start, designul e o parte importanta dintr-un site, mai apoi continutul, produsele sau stuffs. Mi-a atras atentia in mod deosebit jocul de culori.. 3 culori, diferite ca nuanta, dar dau prea bine la aspect. Ehe, uite schimbare radicala, de la nervi, la uimire, dar am zis ca nu ma las fentata de aspect, si ma pun sa inspectez site-ul.

Logic, primul lucru, pagina despre noi, sa vad cum se descriu. Aici am gasit o descriere complexa, unde au prezentat experienta lor, si unde ne-au si aratat how it's made, ca sa spun asa...Continuam sa fiu impresionata.. am spus ca trag un ochi si la tricouri, la modele, si cu asta sigur imi fac o parere oficiala.

Hmm, 20 de pagini cu tricouri.. cand am inceput sa le rasfoiesc, clar am zis ca nu o sa ajung pana la sfarsit, ca o sa ma plictisesc pe parcurs.. Again error. Cum inaintam in rasfoirea paginilor, cum eram mai cucerita de ce vedeam, mai ales ca au si modele gen fetele alea de pe 9gag, care ma amuza de mor. Imi place tare mult ca atunci cand vrei sa vezi mai de-aproape modelul de pe tricou, doar duci mouse-ul pe tricou, si iti apare poza cu modelul...asa iti dai seama mai usor de ce e imprimat pe el.

Dupa cum spuneam, am intrat pe site sa critic, si mi-am dat seama ca nu am ce. Nu am ce critica, chiar am ramas frumos impresionata. Cum tot cutreieram modele de tricouri am dat peste unu care mi-a adus direct un zambet pe gura.. Eu fiind o mini alcoolica in weekend-uri, clar vreau tricoul asta. Am posibilitatea sa il castig, dar daca nu o sa se intample asta, am sa imi rog fanii sa mi-l cumpere..

Bine vrut-am sa va spun ca am gresit cand am etichetat site-ul ca fiind ca celelalte..dar sper sa mi se ierte, doar sunt om, si si eu gresesc. Nici nu am vizitat site-ul la inceput, si l-am etichetat gresit din prima. Asta e greseala mea, si e trist ca toti facem asa.. Si o facem si cand vine vorba de oameni.. ! Astea fiind spuse, sincer, din toata inima, va recomand site-ul daca vreti sa aveti si voi tricouri traznite!

3 comentarii:

Boby spunea...

E super misto site-u !
Chiar ma gandeam sa-mi cumpar si eu cateva perechi de acolo :X

Muc Roz spunea...

bun asa:)))...sigur o sa ai tricou ala:))

Ramona spunea...

un tricou traznit ca si tine, il meriti pe deplin. cand il primesti il si uzi! Ai zuzit!