20 august 2011

Fuck off

De ce? Pentru ca sunt eu trista. Asa m-am saturat de toate. Nu stiu cum sa fac sa iau totul de la inceput, sau macar sa incerc sa ma desprind cu totul de trecut.
Mai putin..mai putin si plec. sper sa nu imi fie dor de nimeni, de nimic. Sper sa uit toate tampeniile pe care le-am facut, le-am auzit, le-am trait. Acasa e teroare, tensiunea e mereu pana peste limita, si vad ca vrea sa ramana asa. Penal. Afara, problemele ma inghit. Unde pizda masii sa merg atunci? Sa am macar o zi de liniste, de muzica de care vreau eu, de tigari, de ceai rece. Si atat. La dracu.

As vrea sa se rezolve tot, asa instant. chiar daca stiu ca dupa aceea am de tras, si am de tras mult. Nu conteaza. numa sa ma vad o data linistita. Bag picioru in tot.

Azi am nervi. Si nu-i treaba voastra, stiu.

9 comentarii:

C.L.M. spunea...

>:D< Pune-te la film si calmeaza-te!>:D<

burnedinnocence spunea...

Daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura in situatia asta. Si de plecat, unde vrei sa pleci?

Den' spunea...

@ CLM: l-am vazut:*. insa nu mie se pare iesit din comun:( ..

@ burnedinnocence: nu ma incalzeste cu nimic (tot timpu am fost asa, nu am tinut cont ca altu sufera, sau e in aceeasi stare ca mine, ca sa imi revin cat de cat).. plec in tarile calde:) intr-o mini(lunga) "vacanta"

ANM spunea...

Daca tot ce e pe langa tine, iti provoaca stare de iritare, e aiurea. Probabil ca da, o plecare ar fi ok. Poate ca si tu te gandesti prea mult, dar na, tu stii mai bine. ("tu stii mai bine", ma enerveaza replica asta, si totusi am folosit`o)
Un soooomn bun, lung si cateva iesiri cu prietenii, poate ar fi ok. :(

C.L.M. spunea...

nu e iesit din comun, dar e bun in lipsa de ocupatie>:D<

Suflet de curva spunea...

si eu am nervi. Muuuulti.

nils holgersson spunea...

de ce te-ai intimidat aşa? hai că am trecut de la ea la tine. şi aşa îmi placi mai mult. pari mult mai sfioasă...şi tu "singură" eşti aşa :*

nils holgersson spunea...

apropo, poţi să-mi răspunzi fără să-mi postezi comentariul. era doar pentru tine

Den' spunea...

@ ANM : sa speram ca o sa fie ok cu plecarea asta. mersi de sfat :*

@ CLM : da, aici ai dreptate:*

@ Suflet de curva: trece. de asta si eu sunt sigura:*

@ Nils : Bine acuma, era o fucking´greseala. Sigura era cuvantul ales, atata tot ca l'am gresit eu. Nu m'am intimidat deloc, doar ca nu imi plac 'nesimtitii'. te pup